VRIJWILLIGERS

Zomerpop is niet alleen het leukste festival in de wijde omtrek, het draait bovendien 100% op vrijwilligers! De gehele organisatie (incl. het bestuur) zet zich geheel belangeloos in om dit mooie festival mogelijk te maken. Nou ja, belangeloos? Als vrijwilliger bij Zomerpop krijg je heel veel voor je inzet terug!

Je maakt namelijk deel uit van een hechte, gezellige groep aanpakkers. Je beleeft het festival letterlijk van alle kanten. Uiteraard maak je de optredens mee. Én je helpt Zomerpop tot een geslaagde editie te brengen, waar duizenden mensen mooie herinneringen aan overhouden.


Ben je inmiddels net zo enthousiast als wij om ook Zomerpop 2019 er weer eentje voor de boeken te maken? Meld je dan nu aan! Om de inschrijving zo vloeiend mogelijk te laten gaan, hebben we twee verschillende inschrijvingen. Eén voor tijdens de festival dagen (vrijdag en zaterdag) en één voor de op- en afbouw van het festival gedurende één week voor het festival en drie dagen na het festival. Uiteraard kun je ze ook allebei invullen.
Tip: doe samen met je vriend(inn)en mee!

MELD JE HIER AAN!
Vrijwilligerswerk bij Zomerpop is er in allerlei smaken. Zo hebben we mensen nodig achter de bar, in de beveiliging, bij de garderobe en voor de op- en afbouw. Al deze toppers samen maken dit toffe festival mogelijk. Zonder jullie kan dit feest niet bestaan. Daarom doen wij een beroep op jóuw enthousiasme. We draaien korte ploegendiensten en er is altijd wel een taak die bij jou past. Dus kom ook helpen met Zomerpop! En ervaar eens hoe het is om onderdeel te zijn van zo’n dynamisch evenement.
Heb je vragen? Zet deze dan even op de mail naar vrijwilligers@zomerpop.nl en je krijgt snel antwoord. Heel erg bedankt en tot Zomerpop!