INFOTICKETS VOOR ZOMERPOP 2019 ZIJN VANAF NU BESCHIKBAAR IN ONZE ONLINE TICKETSHOP

TICKETSDe tickets voor Zomerpop 2019 zijn online verkrijgbaar in onze online ticketshop. Als het festival niet is uitverkocht zijn er tijdens het evenement tickets aan de deur verkrijgbaar. Van tickets die niet via www.zomerpop.nl zijn gekocht kunnen we de geldigheid niet garanderen.
Tickets voor Zomerpop 2019 zijn vanaf nu beschikbaar in onze online ticketshop!

Combi Tickets
Super Early Bird Combi Ticket: €32,50*
Early Bird Combi Ticket: €35,-*
Regular Combi Ticket: €40,-*
Late Combi Ticket: €50,-*

Zaterdag Tickets
Super Early Bird Zaterdag Ticket: €25,-*
Early Bird Zaterdag Ticket: €27,50*
Regular Zaterdag Ticket: €32,50*
Late Zaterdag Ticket: €37,50*

Vrijdag Tickets
Regular Vrijdag Ticket: €12,50*
Late Bird Vrijdag Ticket: €15,-*
Dit jaar kan je munten voor het diner op vrijdag op het terrein kopen.

* bovenop alle ticket prijzen komt nog de verplichte servicekosten van €1,75 per ticket
Tickets voor Zomerpop 2019 zijn alleen beschikbaar in onze officiële ticketshop: www.zomerpop.nl/tickets.
Geen zorgen! Stuur een mailtje naar onze ticketpartner info@ticketscan.nl en ze zullen je je ticket weer toesturen.
Het Diner van vrijdag werkt iets anders dan voorgaande jaren. In 2019 koop je je diner namelijk gewoon op het terrein; je hoeft hier geen speciaal ticket voor te kopen.
Kinderen jonger dan 11 jaar krijgen gratis toegang tot het terrein, je hoeft geen kaartje te kopen.

ALGEMEEN


Een zeer beperkt aantal Super Early Bird tickets voor Zomerpop 2019 is nu beschikbaar in onze online ticketshop.
Zomerpop wordt georganiseerd in Hoogwoud, Noord-Holland, op Recreatieterrein de Weijver.
Zomerpop werd voor het eerst in 1990 gehouden en is sindsdien hard gegroeid. Het festival duurt 2 dagen, en verwelkomt elk jaar rond de 40 artiesten op haar 5 podia, wat het tot een van van de grootste festivals maakt die Noord-Holland rijk is. Op het terrein kan je allerlei vNaast de muziek, heeft Zomerpop een heleboel meer in zijn mars. Zo is er door de jaren ook een breed aanbod aan cabaret en theater bijgekomen. Ook dit jaar belooft het festival weer veel kwaliteit én diversiteit. Natuurlijk is er weer een ijzersterk programma, met topacts van pop tot techno en van alternatief tot 90s.
Zomerpop festival is voor iedereen, daarom geldt er geen leeftijdsgrens. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren volgens de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Indien je geen legitimatiebewijs bij je hebt wordt je de toegang geweigerd tot het evenement.
Vanuit de Nederlandse overheid is bepaald dat alle festivals in Nederland de “Zero Tolerance” regeling hanteren. Dit houdt in dat er geen soft-en harddrugs zijn toegestaan op het terrein.
Drank en eten kan worden betaald met munten. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de munten kassa’s, waar zowel contant kan worden betaald als met pinpas. De locatie van deze kassa is duidelijk aangegeven op het terrein. Eenmaal gekochte munten zijn alleen voor de betreffende editie geldig, deze munten kunnen niet worden ingewisseld.
Op het terrein zijn genoeg toiletten aanwezig. Deze zijn gratis toegankelijk.
Op het festivalterrein is een EHBO-post aanwezig. Hier kun je terecht voor ernstige gevallen, maar ook voor kleine dingen, zoals paracetamol of een pleister.
De eerste namen van Zomerpop 2019 wordt binnenkort bekendgemaakt!
Het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen naar Zomerpop. Verspreid over het terrein zijn barren en eetstandjes te vinden.

BEREIKBAARHEID


Zomerpop vind plaats in Hoogwoud, Noord-Holland. Met het openbaar vervoer is het festival het beste bereikbaar vanaf station Obdam. Vanaf daar vertrekt elk uur bus 617, stap uit bij de R.K. Kerk. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de ingang van het festival.
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar rondom de Weyver. Gebruik “De Weyver 6, 1718 MS Hoogwoud” als bestemming.
Er is voldoende gratis fietsenstalling bij de ingang beschikbaar.

VRIJWILLIGERS

Zomerpop is niet alleen het leukste festival in de wijde omtrek, het draait bovendien 100% op vrijwilligers! De gehele organisatie (incl. het bestuur) zet zich geheel belangeloos in om dit mooie festival mogelijk te maken. Nou ja, belangeloos? Als vrijwilliger bij Zomerpop krijg je heel veel voor je inzet terug!

Je maakt namelijk deel uit van een hechte, gezellige groep aanpakkers. Je beleeft het festival letterlijk van alle kanten. Uiteraard maak je de optredens mee. Én je helpt Zomerpop tot een geslaagde editie te brengen, waar duizenden mensen mooie herinneringen aan overhouden.


Ben je inmiddels net zo enthousiast als wij om ook Zomerpop 2019 er weer eentje voor de boeken te maken? Meld je dan nu aan! Om de inschrijving zo vloeiend mogelijk te laten gaan, hebben we twee verschillende inschrijvingen. Eén voor tijdens de festival dagen (vrijdag en zaterdag) en één voor de op- en afbouw van het festival gedurende één week voor het festival en drie dagen na het festival. Uiteraard kun je ze ook allebei invullen.
Tip: doe samen met je vriend(inn)en mee!

MELD JE HIER AAN!
Vrijwilligerswerk bij Zomerpop is er in allerlei smaken. Zo hebben we mensen nodig achter de bar, in de beveiliging, bij de garderobe en voor de op- en afbouw. Al deze toppers samen maken dit toffe festival mogelijk. Zonder jullie kan dit feest niet bestaan. Daarom doen wij een beroep op jóuw enthousiasme. We draaien korte ploegendiensten en er is altijd wel een taak die bij jou past. Dus kom ook helpen met Zomerpop! En ervaar eens hoe het is om onderdeel te zijn van zo’n dynamisch evenement.
Heb je vragen? Zet deze dan even op de mail naar vrijwilligers@zomerpop.nl en je krijgt snel antwoord. Heel erg bedankt en tot Zomerpop!
CONTACT

Nog vragen? Stuur ons dan een mailtje naar info@zomerpop.nl of een berichtje via Facebook!