Festivalprogrammeur

Festivalprogrammeur (m/v)

Stel je eens voor: honderden, nee duizenden muziekliefhebbers die twee dampende dagen lang genieten van acts die jíj hebt geboekt. Niet in je eentje natuurlijk, maar samen met de andere festivalprogrammeurs. Weet je hoe dat voelt? Dat is kicken. Vanaf de eerste vergadering tot de laatste noten in de tenten!

Wij van Zomerpop zoeken jou, enthousiaste

Festivalprogrammeur (m/v)
voor de podia Dansrijk en Speelweide

Als programmeur…

voor de podia Dansrijk en Speelweide vind jij het geweldig om elektronische dancestijlen en urban (in de breedste zin van het woord) op de kaart te zetten. Samen met collega’s van programmering, marketing en promotie kijk je naar doelgroepen en besteed je budgetten zo sterk mogelijk. Je bent contactpersoon voor boekingskantoren en treedt op als Stage Manager tijdens de festivaldagen.

Wat bieden wij jou?

Je wordt onderdeel van een hechte, gezellige groep aanpakkers. Je beleeft het festival letterlijk van alle kanten. Uiteraard maak je de optredens mee. Én je helpt Zomerpop 2021 tot een geslaagde editie te brengen, waar duizenden mensen mooie herinneringen aan overhouden. Omdat ze uit hun plaat gaan op jóuw programma.

Wat bied jij ons?

Naast affiniteit met muziek beschik jij over goede onderhandelings- en communicatievaardigheden. Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, kan goed plannen en overzicht houden. Je denkt out of the box, durft te experimenteren en te reflecteren. En wil daar samen van leren. Zo doen wij dat bij Zomerpop.

Over Zomerpop

Vaste prik voor festivalliefhebbers uit heel Noord-Holland: eerste weekend van september = ZOMERPOP! Onze historie gaat terug naar 1990. Daar zijn wij trots op, zeker omdat wij 100% draaien op vrijwilligers (ruim 250!). Elk jaar opnieuw verrassen wij ons publiek met een steengoede line-up. Van garagerock tot deephouse, van aanstormend talent tot de top uit de Nederlandse muziekscene.

Gaat jouw muzikale hart hier sneller van kloppen?

Ga ervoor! Mail een introductie van jezelf en een motivatie naar wouter@zomerpop.nl. Bij Wouter kun je ook terecht met nadere vragen. Gewoon doen!