Info – Zomerpop Festival

Info

Algemeen

Zomerpop wordt georganiseerd in Hoogwoud, Noord-Holland.

Zomerpop festival is er voor iedereen, daarom geldt er geen leeftijdsgrens. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren volgens de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Indien je geen legitimatiebewijs bij je hebt wordt je de toegang geweigerd tot het evenement.

De tickets voor Zomerpop 2019 zijn in de voorverkoop online verkrijgbaar in onze online ticketshop. Tijdens het evenement zijn er tickets aan de deur verkrijgbaar. Koop je tickets alleen via www.Zomerpop.nl om fraude te voorkomen. .

Vanuit de Nederlandse overheid is bepaald dat alle festivals in Nederland de “Zero Tolerance” regeling hanteren. Dit houdt in dat er geen soft-en harddrugs zijn toegestaan op het terrein.

Drank en eten kan worden betaald met munten. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de munten kassa’s, waar zowel contant kan worden betaald als met pinpas. De locatie van deze kassa is duidelijk aangegeven op het terrein. Eenmaal gekochte munten zijn alleen voor de betreffende editie geldig, deze munten kunnen niet worden ingewisseld.

Op het terrein zijn genoeg toiletten aanwezig. Deze zijn gratis toegankelijk.

Op het festivalterrein is een EHBO-post aanwezig. Hier kun je terecht voor ernstige gevallen, maar ook voor kleine dingen, zoals paracetamol of een pleister!

De line up van Zomerpop 2019 wordt binnenkort bekendgemaakt!

Het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen naar Zomerpop. Verspreid over het terrein zijn barren en eetstandjes te vinden.


Bereikbaarheid

Zomerpop wordt georganiseerd in Hoogwoud, Noord-Holland. Met het openbaar vervoer is het festival het beste bereikbaar vanaf station Obdam. Vanaf daar vertrekt elk uur bus 617, stap uit bij de R.K. Kerk. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de ingang van het festival.

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar rondom de Weyver. Gebruik “De Weyver 6, 1718 MS Hoogwoud” als bestemming.

Er is voldoende gratis fietsenstalling bij de ingang beschikbaar.


Vrijwilligers

Zomerpop is niet alleen het leukste festival in de wijde omtrek, het draait bovendien 100% op vrijwilligers! De gehele organisatie (incl. het bestuur) zet zich belangeloos in om dit mooie festival mogelijk te maken. Nou ja, belangeloos? Als vrijwilliger bij Zomerpop krijg je heel veel voor je inzet terug!

Je maakt namelijk deel uit van een hechte, gezellige groep aanpakkers. Je beleeft het festival letterlijk van alle kanten. Uiteraard maak je de optredens mee. Én je helpt Zomerpop tot een geslaagde editie te brengen, waar duizenden mensen mooie herinneringen aan overhouden.

Om de inschrijving te stroomlijnen hebben we twee verschillende inschrijvingen. één voor tijdens de festival dagen (vrijdag en zaterdag) en één voor de op- en afbouw van het festival gedurende één week voor het festival en drie dagen na het festival. Uiteraard kun je ze ook allebei invullen. Tip: doe samen met je vriend(inn)en mee!

Vrijwilligerswerk bij Zomerpop is er in allerlei smaken. Zo hebben we mensen nodig achter de bar, in de beveiliging, bij de garderobe en voor de op- en afbouw. Al deze toppers samen maken dit toffe festival mogelijk. Zonder jullie kan dit feest niet bestaan. Daarom doen wij een beroep op jóuw enthousiasme. We draaien korte ploegendiensten en er is altijd wel een taak die bij jou past. Dus kom ook helpen met Zomerpop! En ervaar eens hoe het is om onderdeel te zijn van zo’n dynamisch evenement.

Heb je vragen? Zet deze dan even op de mail naar vrijwilligers@zomerpop.nl en je krijgt snel antwoord. Heel erg bedankt en tot Zomerpop!


Contact

Vragen? Stuur ons een mailtje naar info@zomerpop.nl of een berichtje via Facebook!